Math With Games ( Oyunlarla Matematik) - eTwinning

Okulumuz Müdür Yardımcısı ve Matematik Öğretmeni Sercan SARP'ın koordinesinde "Math with Games" eTwinning projesi başlatılmıştır. Projede Türkiye'den 10 öğretmen, Romanya'dan 3 öğretmen yer almaktadır.

Math with Games(Oyunlarla Matematik)

Bu proje ile ilkokul ve ortaokul düzeyindeki, farklı şehir ve ülkelerde yaşayan öğrenciler arasında matematik alanında farkındalık geliştirme amaçlanmıştır. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin matematik dersine karşı tutum ve algılarını oyunlarla destekleyerek olumlu yönde geliştirme hedeflenmiştir. Ayrıca koordinatörleri olarak, matematik kaygılarının düşük, motivasyonlarının yüksek olduğu ve diğer okullarla işbirliği yaparak iletişim becerileri gelişmiş öğrencilere rehberlik etmek planlanmaktadır. Hedefimiz öğrencilerimizin eğlenerek matematiği sevmesini sağlamaktır.

Ulusal ve uluslararası olarak yürütülecek proje 3 ay sürecektir. Proje kapsamında etkinlikler her ay senkronize bir şekilde yürütülecektir.

16-02-2024

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 20:19 - Görüntülenme: 38