HEDEF 2022 LGS

Haz

İmam Hatip Liselerinde uygulanan program çeşitliliği, bilgilendirici afiş veya el broşürleriyle öğrenci ve velilere tanıtıldı.

Haz

Okulumuzun Rehberlik servisi tarafından öğrencilere "DİKKAT VE ODAKLANMA" temalı seminer verildi

Haz

7.Sınıf öğrencilerine yönelik DYK kapsamında öngörülen YAZ KAMP PROGRAMI (Temmuz-Ağustos) planlandı; öğretmen, öğrenci ve velilere duyuruldu.

Nis

Sınav kaygısı ve baş etme yolları ile ilgili rehberlik servisi tarafından seminer hazırlandı. Sınav dönemi ebeveynliği ile ilgili uzman görüşleri velilere iletildi.

Nis

Din öğretiminden sorumlu şube müdürü Özcan TAŞCAN başkanlığında Hedef LGS Projesine dahil olan İmam Hatip Ortaokullarının koordinatörleriyle il bazlı zümre kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantını gündemine konu olan DYK'lar, bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları, kamplar, tanıtım faaliyetleri, sınav soru rehberliği kapsamında tecrübe aktarımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında Kariyer buluşmaları, Mesleğimde bir gün programları gerçekleştirildi. Bu kapsamda Ziya Eren Spor Lisesi,  Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi, Nurullah Eren Anadolu Lisesi, Hatunuye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okullarına, öğrencileri LGS'ye güdülemek amacıyla tanıtım gezileri gerçekleştirildi.

Nis

11-15 Nisan tarihleri arasında ön görülen ara dönem kamp programı uygunlandı. Beş günlük kamp süresince öğretrmenlerimiz LGS'de sorulan  altı ana branştan gönüllü olarak öğrencielrle soru çözümü yapıldı. Yine kamp süresince öğleden sonra öğrencilerle bireysel soru çözümü yapıldı. Sorular genellikle LGS'de çıkan yeni nesil sorular (daha çok öğrencilerin  anlama ve yorumlama, mantık ve muhakeme, üst düzey bilişsel becerilerine yönelik sorular) çözdürüldü.

Şbt

Akademik takip komisyonunca, 7.sınıf öğretmenleri ile yapılan toplantıda, gerçekleştirilen PERFORMANS DEĞERLENDİRME SINAVLARINA ait analizler yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2022 kapsamında 8.sınıf öğrencilerine yönelik "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Şbt

Okulumuzda yürütülen Hedef LGS 2022 projesi kapsamında yarı yıl tatili için kamp programı oluşturuldu. Çalışma planı Koordinatör öğretmenimiz Özcan DEMİR tarafından hazırlandı.

Ock

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine okulumuz diğer öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla akşam yemeği etkinliği düzenlendi. Etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 2021 LSG'de başarı elde eden öğrencimiz SONER ERASLAN bu yıl LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize kendi çalışma ve soru çözüm teknikleri ile ilgili sunum yaptı. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz..

Ara

HEDEF LGS 2022 KAPSAMINDA LGS HAZIRLIK PROGRAMI İLE İLGİLİ VELİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ara

Reheberlik servisi tarafından LGS ye hazırlanan öğrencilere zaman yönetimi ve motivasyon ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ara

8.SINIF ÖĞRENCİLERİ  SATRANÇ OYNADI.